Adamin1i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Diye boşuna demiyorlar işte, sevgili genç arkadaşım; enerjini anlıyorum yarın okulun var, bilgisayar başında sıkılıyorsun içindeki enerjiyi atmaya çalışıyorsun ama düşünmüyorsun. Sazanlık yapıyorsun...

Bak şimdi güzel kardeşim, KanalD de izliyorum STV'de. Diyorsun ya beğenmiyorsan izleme demişsin diye, evet diyorum hâlâ da söyleyeceğim ancak benim beğenmiyorsan izleme dediğim noktada herhangi bir siyasi propaganda olayı ile ilgili birşey olmadığını biliyorsun. Fatmagül dizisini eleştirenlere beğenmiyorsan izleme diyorum, ben beğeniyorum izliyorum. Fatmagül dizisi belirli bir taraf için yapılan bir dizi değil, siyasi bir rant peşinde olan dizi değil, bir reyting dizisi amenna.

Yarın çıkıp KanalD de tayyip erdoğan'ın karikatürünü bu şekilde yayınlasın, atv ye dediğim eleştirilerin aynısını onlar içinde kullanırım.
Hı hı tamam.

Türkan için de beğenmiyorsan izleme diyorsun, ÇGHB'da siyasi birşeyler işlendiğinde de. Muhalefet ne düşünüyor diye merak edersem Kanal D izler hürriyet okurum, aksini düşünürsem atv izler zaman okurum. Sanane? Özgür basın=muhalefet basın tabi.

Bu üslubu tanıyorum ayrıca. Eski üyeliğin vardı büyük ihtimalle, ta o zamanlardan bi husumetin olmuştur benimle; uzatma orda kalsın.