Düşünce gerçekten çok iyi zaten buda sizden çıkması şaşırılacak bir durum yok ama benim şaşırdığım konu yorum yazanların veya bu öneriye katılan firmaların hiçbiri sürekli vps/hosting/sunucu satan kişiler değil buda çok ilginçtir ki görmediklerini var sayıyorum. Yorum yazanlara karşı hiçbir türlü bir mesaj vs. belirtmiyorum burda altını çizimde

Bunları okuyunca direk aklıma bir platform geldi Bu platformun detaylarını size pm olarak bildirecem

Bu konunun cidden özellikle r10 ve birçok platformda istiyorum Web Tasarım Hosting Kiralık sunucu artık herkes bu web sitesi hosting işini çok kolay sanıyor ve şiddetle üniversite ve normal öğrencileri bu konuda farklı bir metod para kazanmalarını istiyorum.Bir hosting 5 TL sınırsız adı altında bir furya oluştu herşey sınırsız oldu ama ne kadar sınırsız yada sınırsız anlamını bilmeden yazdılar.WordPress kurulumu 5 10 TL dediler,photoshop'ta bir çizime 50 TL dediler 50-60 TL hosting tasarımları satıp aynı formatta koyun psikolojisi gibi hareket ediyorlar.

Ben 2 aydır ofis tadilatıyla uğraşıyorum çok merak ediyorum 5 TL birşey yaptığında örneğin ne kadar kurumsal olabilir.

Belki işler biraz ciddiye alınırsa belirtim gerçekten karar verip Kurumsal bir Ofis bir firma açmak istiyorsanız davulun sesi uzaktan hoş gelir sözü tam bunun için benim gözümde iki masa atıp iki bilgisayar katmak Web tasarım ofisi yada hosting işi olmazsın sadece en kötü dekorasyon (Boya,parke,tavan) 2.500 TL'den başlıyor,

Şimdi bir web ajansı 1.000 TL dediği zaman 50-100 TL yapan kişilerin adını duyuyor ve diyorki 100 TL yapıyor ee bir bağkur ödemesi min. 200 TL kirası,faturaları,ödemeleri nasıl olacak?