Erişim sorumluluğu vs. tamam.
YA PEKİ PENTİUM 4 NEREDE DUAL CORE NEREDE??
Gelelim senin dediğine. Ben ödemeyi yaptım 2 hafta geçtikten sonra vps açıp mail yolladılar mail yollar yollanmaz vpse girdim test ettim
Arkadaşlar sözleşmeyi okuyorsanız VPS hizmetlerinde Yedek sorumluluğu ve erişim sorumluluğu müşteriye ait hiçbir şekilde geri iade yapılmıyor yani demek istediğim şu müşteri şikayet konusu yazarken beddualar , küfür vs yazıyor daha çok , bunlar ayıp şeyler . Eksik yönlerini yazmanız yeterli değil mi? Tesisatçıdan demir bir boru aldınız , eve gidip peteğe taktınız 2 gün sonra boru delik çıktı su akıtıyor, kalkıpta üreticiye sövmeniz mi gerek veya böyle birşey olduğunda adam geri alır mı hiç ? ben sana sağlam teslim ettim der adam.
Tamam biliyorum fazla uzattım ama bakın söylemek istediğim şu VPS Hizmeti alırken Download ve upload garantisi şu kadar olacak diye kimse birbirine garanti veremez veya diskin yanmayacağı konusunda bunlar mekanik şeyler her an arıza çıkartabilir , her anda istenilen sonuca varılmaya bilir. VPS alırken sınırsız trafik gören veya yüksek trafik gören up-down yapıyorsa bunda Hosting şirketlerinde kabahat aramak çok yalnış. UP-DOWN için bizim önerimiz; En az 1gbit portlu ve sas diskli makinalar almanızdır. Alırkende 1 saatte olsa test isteyin . Bu işi hakkıyla yapan ve yapmaya çalışan çok şirket-kişi var.
SAYGILARIMLA.