Sen işini sağlama almadan dolandırıldıysan bu Türk Milletinin suçu olamaz. Bir şehirle ve bazı kişilerle olayı yorumlayamazsın.
Gençliğin nere gittiğinin bende farkındayım ama bazı şeyleri aşıp artık uyanmanın vakti geldiyse bu yabancıları överek olmaz. Onlarla haşırneşir olmayı neden özendirme gayretindesin ki.
Bakınız ben kanalı ve sahibini övmedim, bahsettiğin kanalın bahsettiğin programları da evimde kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. İnsanı kaderci yapmaya ve her kötülük Dünyada cezasını çekecek mantığına sürüklemeye çalışılıyor farkındayım bunlardan. Fakat bahsettiğimin ne olduğunu bir önceki mesajımda anlayacaksınız.
edit: ben mesajı gönderdikten sonra mesajınızı okudum. Ben yurtdışı ile ticaret yapan bir sanayi sitesindeyim, yat sektörü pat diye bitti neden biliyormusun, çünkü o sözüne itibar ettiğin kişiler sözlü olarak yapın dediği yatların hiçbirini almadı. Olaya biraz global bakın dar alanla bakmayın lütfen.
Ben web üzerinden 1 kez bile dolandırılmadım. Bahsettiğim olay araba satış olayı idi ve bundada senet aldım. Kanun ne gerekiyorsada şu an yapıyorum fakat bir dosyamı kaybediyor sayın çalışan arkadaşlar, bir arama yapmayı unutyor , bir kağıt göndermeyi unutuyor ben işim uzadıkça uzuyor. Yani kimse işini düzgün yapmıyor.
Ben yabancılar müthiş insanlar demiyorum. İyi olan yönlerinden bahsediyorum. Çalıştığım yabancılardan örnek veriyorum.
Yalan birşey söylemiyorum. Öncesinde de diyorumki bu adamlar aya gidiyor artık, bizim gençliğimizde nelerle uğraşıyor. Son olarak ve evet biz onların çalışkanlıklarına özeneceksek , özenelim. Çokta iyi olur. Borç borç diye ortada gezmeyiz devlet olarak, yada herşeyimizi satmayız , yada ülke içinde yapılan büyüklükleriyle övülen projeleri ( metro, köprü vs ) yabancılar yapmazda biz yaparız, bizim mühendislerimiz yapar. Çalışmayı, iş yapmayı , icraat yapmayı öğrenelim. Yatarak para kazanmaya çalışmayı, dolandırmayı vs değil.
Söylediklerim yanlış anlaşıldığı için daha uzatmıyorum. Herşeyi açık ve net şekilde yazdım. Umarım başkaları doğru algılar.
Her Bölgenin iyisi kötüsü olur.. Zeka sadece Birşeyi icat etmekle veya uzaya çıkmakla ölçülemez..
Kardeşim sana yorum yapmıyorum, aynı frekanslarda değiliz sanırım, kusura bakma.