Kendini akıllı sanan fakat karşında hitap ettiği gibi birisi de yorum yapıyor.
Sizin gibi insanlar yüzünden hep aşşağılık duygusuyla yaşıyor Türk Milleti. Biraz kendinize güvenin biraz kendi adamınıza sahip çıkın. Az olsun gavurları savunmayın, az olsun bende şunu yaptım deyin. Biraz kendinize güveniniz gelsin. Ben fethullahçı falan değilim ama nedense İslami bir kanal olunca kanala da çıkana da hemen saldırırsınız.
Yahu neden aşağılık duygusu ile yaşıyor kardeşim. Güzel şeyler yapıyoruzda ben mi söylemiyorum. Hayret birşeysin yani. Son ayda 3 defa dolandırılmaya kalkıştılar. 4 ay önce araba sattım, senedimi aldım , halen ödemedi kaç gündür dolaşıp duruyorum adalet sarayında. Senin o gavur dediğin adamlarlada ben 2 senedir net üzerinden sadece söz güvencesi ile iş yapıyorum. 1 cent paramda kalmadı , 1 saniye emeğimde. Anlatabildim mi? Ama bizim kafanız dolandırıcılık tarzı işlere çalışıyor işte.
Buda kanıtı...
Allah aşkına gir facebook'a bak, gençlik nereye gidiyor,
kim durumun kötü olduğunun farkında halen fatmagül geyikleri yapılıyor, Ali Ağaoğlu geyikleri yapılıyor. Biz kötü durumda olduğumuzu kabüllenemediğimizden, halen çok iyiyiz süperiz gibi düşündüğümüzden zaten bu bataktan çıkamıyoruz.
Kanala ve adama gelince. 1 gün boyunca aç o kanalı izle bakalım, milleti uyutmaya , herşeyi güzel göstermeye yönelik yayın yapmadığının aksini ispatlarsan yukarıda yazdığımı siler, senden de ayrıca özür dilerim. Ama ispatlayamazsın işte.