mow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- hızlı ve kirli çözüm, şimdiye kadar yaratılmış olan klasörleri 3-4 klasör altına dağıt ("/media/vid1_10000", "/media/vid10001_20000" ... gibi) ve taşıdığın klasörleri sembolik link yaparak olması gereken yerde gözükmesini sağla.
Örnek: /media/vid1_10000/vid1/1.jpg <- sym link-> media/vid1/1.jpg
31998 olan limitin sebebi "hard link" sayısının sayılması, örnekteki gibi "symbolic link" yaparsan bu sayı sayılmaz ve kurtarırsın.

- Ext4 te bu konuda herhangi bir limit yoktur (vikipedi de yanlış yazılmış) doğrusunu ben ext4 offical wikisinden yapıştırayım;

- Ext3 ünü ext4 e değiştirebilirsin ve bunu yapmak için format atmak şart değildir. Eğer çekirdeğin yeniyse ext3 olan diskini format gibi herhangi masraflı bir işlem yapmadan ext4 olarak mount edebilirsin. Kolay değil elbette, bazı başka şeylerde yapman gerekli ama verilerin kaybolmayacağı bir yol.
symbolic link ile yapilarak saglikli bi sonuc alcagimi zannetmiyorum cunki oldukca fazla klasör var, ayrica scripte dosyalar o sekilde cagrilmiyor dolayısıyla cok uzun is cikarit bu olay benim basima.

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz kullanıyorum mümkünse siz ext3den ext4 e upgrade yapabilirmisiniz? ücretsiz veya ücretli yapabilirseniz fiyat belirmisiniz lütfen?