arkadaşlar windows vps arıyorum içine tifunny oyun scripti kurcam okey tavla batak içerikli

bütce olarak aylık 10 tl ödeyebilirim (şimdilik 11 tl bile veremem) 10 tl

turkertelekom ve bil.net.tr ile aldım turker ıle bır problemım yok başarılı arkadaş ama script 256 mb rami kaldırmadı çok az geldi

bana lazım olan özellik şu şekil

5 gb hdd

2 gb ram

100 gb bw

plesk kurulumu sorunsuz...

bu özelliklerde bi win wps arıyorum arkadaşlar lütfen bu kriterlerdeki arkadaşlar atsın 2 kişiyede ödedim paralarını ama istediğim verimi alamadım verdiğim paralar helal hoş olsunm kimseye ah etmiyorum öylede bir hakkım yok sadece bil.net.tr cok ahımı aldı hiçbir yazdıgıma ticketıma cevap vermedı ama yapcak birşey yok iş cocukların pıyasasına kalmış..

bu 10 tl sureklı olmıycak 3-4 ay 10 tl ödeyip kendımı toparladıgımda 20 tl ye kadar cıkabılırım ama dediğim gibi okey tavla batak scripti kurcam bunu desteklemesi içinde iyi bir makina olması gerekiyormuş eğer bir kaç ay 10 tl den verebilecek olan arkadaş varsa lütfen irt geçsin ama gerçekten hakkıyla yapabılen arkadaşlar yazsın

tekliflerinizi bekliyorum iyi çalışmalar..

dipnot : arkadaşlar bütçeyi 30 tl yaptım fakat daha oncelerıne odemeler yaptıgım ıcın nakitım yok suan onumuzdekı ay fatura olusturulur zamanı geldıgınde oderim.. para peşin dıyen arkadaslara saygım sonsuzdur ama ben 2 kısıye nakit ödedim ve yazık gunah hepsı boşa gitti kullanamıyorum sızde bana hak verin kurulum konusundada yardımcı olucak ve bu ısı gercekten hakkıyla yapan arkadaşlarla calısmak ıstıyorum.