kuaza sunucuya hiç mudahele etmeden oncede sorun yaşıyordun ve o zaman litespeed vardı yani yaşadığın problem neyse benden oncede vardı, verdiğim 6-10 saatlik sure sunucuda ekstra hiçbir problem olmaması şartıyla gecerlidir. Mesajında nginx kurulumu kolay bosa para vermeyin kendiniz kurarsınız demeye getirmişsin olayı, sen o linkten indir kur bakalım nginx whm plugini bak bakalım o haliyle sunucunda problemler erişim sorunları bitiyor mu? Nginx ve apache için kendi geliştirdiğim 10 larca farklı konfigurasyon var bunu ne senin okudugun dokumanlarda bulabilirsin ne de victoriese yaptırabilirsin. Ama sen maalesef buna fırsat vermedin bıçak gibi keserek herseyi bitirdin. Projelerinde basarılar diliyorum.
konu benim ustad victoriesi dahil edip kucuk gormene gerek yok, kimse kirilmasin istiyorum, senin konuna girip biseyde yazmadim, traderde kullanmadim, herhangi sekilde kotu bisey de demedim. senden once sorun yoktu, litespeed vardi calisiyordu, tam nsler oturmamisti tabi ama yuku hesap etmek zor. Boyle bir sunucuda:
AMD Bi Opteron 6128
16x 2.00+ GHz
2x 12 Mo L3 - QPI 2x 6.4 GT/sec
64 bits
32 Go DDR3
litespeed nasil cakilir hala aklim almiyor, sanada suc bulmuyorum, cunku litespeed uzmani degilim. sunucudami yoksa bizdemi sorun bilmiyorum..
nginx konfigurasyonlarina gelince bence abartmanin gercekten alemi yok. Uzatmayada gerek yok, bu konuda adimin gecmesi uzdu beni, bu tarz bir polemige girmek istemiyordum. Neyse olan oldu, giden gitti, gelen geldi. Herkese gecmis olsun, herkesde kendi isine baksin artik. Tesekkurler.