Efendim efendim? Hangi üzücü davranış? Siz başka biriyle konuşmuş olmalısınız, şu ana kadar msnde bana ana avrat küfür eden adama bile kötü konuşmam, şifreyi değiştirip yazdığım mesajlara cevap vermeyip tek bir iletişim yolu bile denemeyip sonrada bilmem kim olmasaydı sorunu çözemeyecektik gibi bir tavırı hiç yakıştıramadım sana kuaza. Şu an işteyim ve şu seni üzdüğüm msn loglarına bakmak için can atıyorum, ayrıca yapabilecek birşey kalmadı başka biri baksın gibi bir mesaj yazıp seni başımdan savmışmıyım onuda merak etmekteyim.
2 ay önceki müşterim bile gelse sorunu olsa zamanım el verdiğince yardımcı oluyorum, inkar edebilecek bir arkadaşımız varsa gelsin buraya yazsın.
Ustad benim sorunum mevcut sen 3 gun seni bekledim konunda 6-10 saat yaziyor. buna bisey demedim, gec olsun temiz olsun istedim. Neyse onu gecik, nginxi kurdun tamam ama asil sorun o degil burda yazmak istemiyorum sen biliyorsundur, hatirlamiyorsanda p.m ile gonderirim loglari yada sorunu. o sorunun hallolmasini beklerken senin asagidaki tavrin uzdu beni:
KUAZA : 2 kisi tek kisiden herzaman iyidir
Elazığlı168 : çıkıyorum ben
Elazığlı168 : birssürü şey yazdım
Elazığlı168 : onlara
Elazığlı168 : bir göz atarsın:D
KUAZA : nereye yazdin
KUAZA : msnden gelenler icin mi diyorsun ?
Elazığlı168 : he:D
KUAZA : problemimizi cozecek seyler degil pek :)
Elazığlı168 : eyvallah :D
KUAZA : neyse sen cik tamam
KUAZA : ben hallederim gerisini
dokumanlardan az cok nginx kurulmasini yapabiliyorum ben, senlede konustum, yinede bilen birisinin isle ugrasmasini tercih ettim.
Eski sunucumuzu hazirlayan victories yogundu, ona ulassam size is vermeyecektim ama ulasamayinca ve forumda tecrubeli biri olarak gordugum icin size vermeyi uygun gordum.
bu arada nginx kurmak isteyenler cpanel varsa buradaki uygulamayi kullanabilirler:
http://forums.cpanel.net/f77/nginx-a...er-148109.html
ayarlarida cok zor degil bir kac kere kullanmaniz ve arastirmaniz yeterli.
bu arada
kuaza@live.be yi acamiyorum bir suredir, cunku islerimin geneli
iced.malibu@hotmail.com da bu aralar,kuaza@live.com u acarsam bisey yazmissaniz gerekli cevabi iletirim.
gereksiz mesajlasmalarla konunun uzamasini istemiyorum, varsa cozulecek bir sey lutfen msn yada p.m ile cozelim. birbirimizi kirmaya gerek yok diye dusunuyorum ne olursa olsun..