kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sifreyi degistirdigim yada sizle irtibati kopardigim falan yoktu, soz konusu nginx ayarinin duzenlenememesi (yapamamaniz demiyorum) sonucu ayrica duzenli bir istikrar saglanamamasindan ve sizin msnde beni uzen davranisinizdan dolayi (ki en son msn loglarina bakabilirsiniz) sunucuyu kapattim, yeniden kurdum, bir cok kez en iyi sistemi belirlemeye calistim. sonucda victoriesin yardimi olmasa hala ugrasiyor olabilirdik.

bu konuda yazmak istemezdim, konu acilinca yazalim dedik. irtibati koparan sizdiniz, kirici olmak istemiyorum ama durumu siz biliyorsunuz zaten burda tekrar yazip tatsizlik cikmasina gerek yok, gecmis gecmiste, gelecege bakmamiz gerek.

Efendim efendim? Hangi üzücü davranış? Siz başka biriyle konuşmuş olmalısınız, şu ana kadar msnde bana ana avrat küfür eden adama bile kötü konuşmam, şifreyi değiştirip yazdığım mesajlara cevap vermeyip tek bir iletişim yolu bile denemeyip sonrada bilmem kim olmasaydı sorunu çözemeyecektik gibi bir tavırı hiç yakıştıramadım sana kuaza. Şu an işteyim ve şu seni üzdüğüm msn loglarına bakmak için can atıyorum, ayrıca yapabilecek birşey kalmadı başka biri baksın gibi bir mesaj yazıp seni başımdan savmışmıyım onuda merak etmekteyim.

2 ay önceki müşterim bile gelse sorunu olsa zamanım el verdiğince yardımcı oluyorum, inkar edebilecek bir arkadaşımız varsa gelsin buraya yazsın.