Roots. Fikir Mantıklı fakat uygulama yanlış. Devlet desteğini arkana almadan atıyorum xxx firmasını kriterliyemezsin? Sana kimse bu yetkiyi vermez. 15 kişi bir araya gelip bunu yaptığınızda karşı gruplarda oluşacaktır bunuda göz önünde bulundurmalısınız.
Vergi mükellefiyeti konusuna değinirsek vergi vermek tabiki önemli sen , ben ve daha bir çok firma vergi vermekte ekstra masraf olarak hizmetlerine eklemekte bunlar üzerinden satış yapmakta ve hobi olarak satış yapanlar kadar fiyatları düşürememektedir. Bu Vergi konusunda destekçiyim.

Ama bir araya gelme vs. işlemleri açısından destekçisi değilim konunya. Çünki örneğin TİB Ne yapabiliyor ? Ne Yaptırım uyguluyor Yada uygulatıyor? Ben görmedim henüz yıllardır sektördeyim hiç bir yaptırımına rastlamadım.. Kendi şikayet ettiklerime dahil birşey olmadı cezayı geçtim belge alın uyarısı bile gitmedi?
Devletin bu kadar görmezden geldiği ve önemsemediği,sadece AB Standartları için şart koşulan kanunları uyguladığı daha çok uygulayamadığı bir sektörde. Destek vereceğini sanmıyorum bu yüzden bu gruplaşmaya katılmıyorum
Espirili bir yaklaşımda bulunursak Çetecilikten göz altına bile alınabilirsiniz malum bu sıralar devlet baba 3-5 kişi bir arada görünce alıyor götrüyor