sırf deneme amaçlı yeni bi blogspot blog açtım, 8 tane %100 özgün ve açıklayıcı mantıklı yazı yazdım, indexlendi ama sonra geri silindi tüm indexler, tam konu başlığını arattığımda dahi site ilk 500de yok.
yine aynı şekilde 6 aydır yayında olan ingilizce gezi sitem, gönderi yaptığım anda en fazla 10sn de index alıyor, %100 özgün olan içeriğin tam başlığını aratıyorum ama sıralamada yok :S
bunun mantığı nedir acaba cidden çok merak ediyorum.
artık okadar kötü hale geldimki sövücem bu googlea, bizim suçumuz nedir yav naptıkda biz bu böyle ?
yapılan açıklamada komple yalan, bazı sitelerde sorun olduğu söyleniyor ama işin ilginç yanı bu bazı siteler hepde aynı kişiler, elimdeki 10 larca sitenin hepsi aynı durumda, hepsi filtre yedi.
blogları fln saymıyorum gitsin istemiyorumda ama iş yaptığım 3 sitem ilk sayfadan indirildi onu hazmedemiyorum, e-ticaret sitelerimi batırdı adamlar :/
kardeşim aynen öyle, bende eski bir domain vardı kullanmadığım wp attım kaliteli özgün .çerikler girdim. yok aga yok. index alıyor sıralamada yok.
resmen şuan yeni sitelere hizmeti durdurmuş gibi gözüküyor.
elimizdekini aldı

yeni bişilere başlayalım diyoz onada imkan vermiyor, nasıl bir iştir allah belasını versin.
kafayı yicem, batırdı bizi.