Başka forumlardan düzenlediğim dalgın kişilerin yaşadığı olaylar

Markete Gittim ,Araba Otomatik Vites Arabayı N ye Almışım Gaza Basıyorum Gitmiyo Kaputu Açtım Uğraştım Uğraştım Tabi Yaş 17 Ne Anlarsam Tam Babamı Arıodum Gelsin Diye Sonra Dedim Kızar Bidaha Arabayı Vermez Yokuştu Zaten Yol Öyle İndirdim Arabayı Eve Geldim İttiriyorum Parketmeye Tam PArkettim Babam Geldi Dur Bi İşim Var Dedi Taktı D ye Gitti Tabi Benim Kafa Biranda Zank Etti Baya Gülmüştüm Halime

------------

Markete arabası ıle gıdıp servıs ıle donen varmı ıcınızde. Eve gelınce annemın neden gec kaldın sorusu uzerıne farkettım durumu.

--------

pc 'yi tamirciye götüreceğim ,pc yi taşımak için bi çantam vardır sonra saat 8 oldu hızla çıkıyım derken koşakoşa gittim çantayla beraber adamla konuşuyoruz ,şöyle bi problemim var falan çıkart bilgisayarı dedi çantaya baktım tabi o an adam bana bakıp sırıtıyor bende öldüm

-----

öğrenciliğmde arada bizimkilerden arabayı alırdım..

Ege üniv. kampüsü bir kaç ayrı bölümden oluşuyor...
öğle arasında bir diğerine arkadaşı ziyaret etmeye gittim arabayla...

okulda arabam olması garip gelmiş olacakki her zamanki gibi otobüsle kendi bölümüme dönmüşüm...
akşam üzeri cebimdeki anahtarı görünce uyandım.

kimseye çaktırmadan tekrar otobüse binip arabayı almıştım

------------

ilk okulda 5. dersi 6. ders sanıp çantamı toplayıp çıkmıştım. okulun bahçesinin kapısına kadar gittim. diyom *** bunlar neden çıkmıyolar. sonra farkedince kafamı eğip geri döndüm.

---

Bende cumartesi sabah 7 de giyinip okula gitmiştim.Okul bahçesini boş gördüğümde fark ettim tatil olduğunu

-----

Adamın biri benim hep gittiğim internet kafenin tuvaletindeki pisuarına s.çıp kaçtı. Kafe sahibi yarım saat onunla uğraştı.

--

bi saat kadar once bi yandan merdivenlerden cikarken tez icin kullanacagim kaynaklari kafamda toparlarliyodum bizim kati gecmisim en ust kata cikmisim.. bi de bizim kapi niye boyle evde tadilat mi var acaba dusundum bi kac dakika isin garibi inerken de bizim kati tutturamadim zemin kata indim.. su an disardayim bu gun bu sekildr giderse baya yazacak sey cikacak

-----

Ailem sigara içtiğimi bilmediği zamanlar paketten malbora çalardım babamın , bigün babam biliyormuş içtiğimi , sigaranın ucunu paketten dışarı çıkartmış içinede çatapat koymuş ,bende onu çaldım , dedim giriyim tuvalette keyif yapayım derken o zıkkımı gizli ve sessizce tuvalette zıkkımlanırken patlama sesi gelmişti ve hayırdır oğlum ne oldu tuvalette diye annem koşmuştu itiraf etmek zorunda kalmıştım

-----

Bi kerede asansör ile eve çıkacağım diye yanlış kata çıkmışım kilidi zorluyorum açılmıyor,kapıyı kendime çekiyorum kırarcasına açılmıyor.En sonunda annemin cebini aradım başırıyorum sen niye evde durmuyorsun felan diye evdeyim oğlum sen hangi kapıyı açmaya çalışıyorsun deyince jeton düştü.Bozuntuya vermeden bizim kata indim

----

2 yıl önce 129K yı bekliyorum ali sami yen stadyumun yanındaki durakta

o zamanlar da o hat hep tıklım tıklım olurdu ve yeni model körüklü citaro lar çalışırdı

neyse otobüs geldi ben de yorgundum tabi 13 saat çalışmıştım

tabelada 129k yı gördüm bindim bomboş

Allah Allah dedim başımıza taş yağacak diye düşündüm ama yorgunluktan oturduğum yerde kaldım

otobüs köprü yoluna çıktı ama ileriden levent istikametine döndü dedim bu şoför ne yapıyor

başka bi yolcuya sordum meğer otobüs 122C ymiş ve fsm den tepeüstüne gidiyormuş

tabelada 129K gördüğüme yemin edebilirim

leventte inmedim üşendim ve son durağa uyuyarak gittim

orda bu kez 14 e bindim yanlış hatırlamıyorsam

boştu yine ve oturdum kısıklıda inecektim uyuyakalmışım gözleri bi açtım kadıköy rıhtımdayız

orda inip bizim mahalleye giden minibüse bindim en ön koltuğa oturdum

bi de orda uyumuşum ama bu kez ineceğim durağı kaçırmadım

eve gittiğimde kendimi dinç hissediyordum artık

----

evde tektim yumurta kırıp pişircem yiycem dedim kabı önüme koydum çöpü açık vaziyete getirdim yumurtayı kırıp içini kaba akıtacağıma çöpe akıttım kabuklarınıda kaba koydum bide akıtırkende oh ne güzel cıktı bu yumurta diyorum

----

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden önce cafeye gittim yer ayırtmaya işte telefon et adamlarla konuş yer bul tekrar telefon et para ver falan derken tam çıkıcam telefon yok. Ara ara ara yine yok. Adama sordum telefonu bulamıyorum buralarda bi yere mi koydum ki diye. O da baktı baktı en sonunda elinde ya dedi. O an bittim. Kafa mı kaldı abi dedim ve hemen maç saatine kadar ordan uzaklaştım

----

Daha bugün oldu: Cep telefodundan babam aradı saat 19:00 gibi. Konuşuyorduk işte "Nasılsın?", "Neler yapıyosrsun?", "Vizeler nasıl?" diye. Sordu saat kaç diye. Ben kol saati de takmam. Cep telefonunda saate bakarım. Etrafa bakıyorum telefon yok. Evin altını üstünü getirdim yok. "Baba" dedim "Telefonu kaybettim dur biraz ben seni sonra arayayım." telefonu kapattım. 10sn sonra yine çalmaya başladı babam aıyor yine. "Noldu buldun mu telefonunu?" dedi. "Hayır hala arıyorum" dedim. Sonra"Oğlum. Sen cep telefonunu kaybettiysen benimle neyle konuşuyon?" deyince kafa dank etti.

----

bizim arkadas kontur kartı almayaq gidip walkman alıp gelmişti:P
resul....recepppp receppp kalkkk sana walkman aldım..
resul....recep kalksana *** sana walkman aldım!
recep....hııı hııı ne diosun olm ***
resul....sana walkman aldım.5 milyon borcun var bana.
recep....ne walkmanı olm ben sana telefon kartı al dedim.
resul....olm ucuzdu aldım işte kullan sen

----

bende bir keresinde misafirlikteyken tuvalete gittim tuvalet terliklerini ayağımda unutmuşum onlarla salona kadar geldim oturdum bir baktım ayağımda tuvalet terlikleri duruyor tekrar ayağımda tuvalet terlikleriyle yürüyerek tuvalete gittim terliği bıraktım geri salona döndüm ev sahibi garip garip bakıyor ben gülmekten kırılıyorum tabi

---

hani herzaman dürüm ayran yeriz ya...bi gün bi değişiklik yaptım dürüm teneke kola söyledim ..
neyse geldi işte aldım, başladım çalkalamaya bi açtım......foooşşşşşş....

bide sanki suç koladaymış gibi hay seni icat edenin falan diyorum ..
yanımdaki arkadaş asıl seni icat edenin demezmi....

---

Yıl 1999 o zamanlar 2. sınıfa gidiyorum.Her zamanki gibi okuldan yorgun argın gelmişim.Oturduğumuz binada da bütün daireler birbirine benziyo.Hiç unutmuyorum herzamanki gibi eve girerken kapıyı yumrukladım.Kapıyı benden 2 yaş büyük bi çocuk açtı içimden de diyorum ulan yine mi misafirliğe gelmişler komşular.Eve girdiğim gibi çantayı holün köşesine fırlattım.acayip şekilde susamışım artık nasıl susadıysam gözüm hiçbir yeri görmüyo.Neyse o hararetle mutfağa daldım boyum küçük olduğundan tezgaha çıktım ve kana kana su içmeye başladım o an düşünüyorum ulan bu evde bi farklılık var. Sonradan dank etti bizim ev yerine alt kattaki eve girmişim dalgınlıktan herkez şokta tabi. Benim kaçışımıda siz tahmin edersiniz tabi.

----

Ehliyeti yeni almisim 1 ay falan olmus kurula kurula geziyorum arabayla semtte babam aradi nerdesin gel beni al dedi gidiyorum almaya baktim polisler cevirme yapiyo artist artist geciyorum ehliyet war ya polis durdurdu ehliyet ruhsat anaaa cuzdan nerde yanimda kuzen war o cumlesi aklimdan cikmiyo
- abi agz.na s...yim
polis dedi 10 dk icnde glsn ehliyet o ewe attigim depari kopek kovalasa atmam