Yaklaşık 1 aydır aldıgım Domainimi doru Düzgün kullanamadan Askıya almışlar ve şimdide 104 + kdv istiorlar açmak için böle sorumsuzluk mu olur neymiş spam yzündenmiş hangi firma spam yüüznden domaini askıya aldı görmedim hiç başkalarına satmışlardır sanırım adam yüksek para verdigi için domainimi ona verceklerdir.. Bu kadar Sorumsuz bir firma o kadar da alışveriş yaptım arkadaşıma tavsiye ettigim bir firma Ama demekki herşey bura kadar mış kaç gun oyaladılar sorun yok çalışıor sorun yok şeklinde die eninde sonunda donüp dolaşıp işi paraya getirdiler.. Diecek Söz bulamıorum Yazıklar olsun ki böle firma türkiyede 15 ytl lik domaini alsınlar başlarına çalsınlar onların olsun hre gün ticket atmaktan bıktım.. Daha ne diim Yolları Açık olsun bir Domaine 104 ytl + kdv verceksem spam açılması için yenisini alırım daha iyi ama bu burdada kalmıacaktır.. Yasal hakkım ne varsa kullanacagım ben kullanamadım o domaini kimseye yar etmem bunuda bilin 1 yıl benim adıma tescilli whoisi deişip başkasına satmayada çalışmasanız cok iyi olur..

Dandik Firmalardan Alışveriş Yapmayın... Size Tavsiyem.. Yazıklar olsun