Tam 363 günlük domainim vardı. Baktım düşmesine 2 gün var. Ceza aldı diye silmiştim komple siteyi. Baktığımda ceza kalkmıştı. Ben de tekrar siteyi aktif ettim ve sıfırdan video ve etiket eklemeye başladım. Siteyi açtıktan 4-5 saat sonra google index aldı ve hit geldi 3-4 tane kadar. Sabah tekrar baktığımda 2160 index vardı ve hepsi etiketti. Şaşırdım baya. Eklemeye devam ettim. 2 gün sonra yani tam 365. gün hitim 400 oldu ve domainin süresini uzattım. Dün itibariyle hitim 600'ü geçti ve çok sevindim. Hemen pr 4 bir backlink aldım. Indexler de 4000'i geçti ve hit 1000 olacak gibi duruyordu. Fakat az önce sayaç'ta son 2 saattir hit olmadığını görünce hemen info'ya bakmak aklıma geldi. Şu anda info yok, domain adını bile arayınca google'da çıkmıyor. Sadece indexlerim duruyor. Ya ceza yedim yine, ya da başka bir şey var. Ancak ceza olduğunu sanmıyorum. Çünkü ceza yiyecek bir durum yok. Domain sonuçta yeni bir domain değil ve yaşlanmış statüsüne geçiyor ufak ufak. Neden olabilir acaba? Çok merak ediyorum.

Edit: Sanırım bir dalgalanma var. Bu mesajı yazdıktan 2-3 dakika sonra 4 tane birden hit geldi ve gelen hit kastığım kelimede 35. sayfada idi. Dün akşam ise 4. sayfadaydı. 31 sayfa gerilemiş. İnfo henüz yok. İnşallah o da geri gelir. Şimdi pr 6 backlink buldum ve ekledim. Bakalım faydası olacak mı?
Ancak bir şeyler olduğu kesin.