basoyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
filtre vs değil kesinlikle, 1 siten girer anlarım 2 siten girer anlarım ama alayı mı birden girer filtreye yada cezaya

Benmde 10 sitem aynı durumda nerdeyse, yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum sitelerden 2 haftadır full etiket kastığım ***** sitemde yükselişe geçti.

neler oluyor google sana ?
dostum keşke dediğin gibi olsa, resmen geçim kaynağım olan siteler çöp oldu, diğer sitelerin hiç birini istemiyorum lanet olsun gitsin.

tam 22 sinde tüm sitelerim bi anda indi, index alıp almama mevzusuda değil zaten e-ticaret sitelerimin içeriği sabitti, tanıtım yazısı backlin ve adwords ile o konumlara geldi zaten, ama diğer siteler tam felaket oldu.

Hesabımda bulunan sitelerin hepsi, blogspotlarda dahil olmak üzere aynı duruma geldi, sadece 1 adet blogum ayakta duruyor, geri kalan bloglarda resmen silindi.

İlk olduğu zaman sıradan bi ceza sanıp değerleme isteği gönderdim ama nafile, sonrasında ise link eklediğim sitelerden birisi iframe virüslü olduğu için saldırgan oldu, indexi temizleyip düzelttim eski haline döndü onunla alakalı sandım ama o da değil. Ne yaptımsa beceremedim, daha önceden ceza almıştım ve maximum 1 haftada düzelen sistemler 19 gündür aynı şekilde, son umudum backlink güncellemeleri, onlar güncellenince gene aynı durumda olursa ben bu googleın, bu google bu hale getiren milletin taa diyip bırakıcam valla