WebFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parası olan nedir ya? Benim param yok mu? Ben alamıyormuyum? Benim verdiğim fiyattan anlaştıktan sonra sen daha fazla verdiğin için sana satamaz. Satarsada basbaya -itrader veririm.
Ayrıca benim derdim senle değil bana gelen PM i direk konuya ekledim. Gerekli cevabı moderatör arkadaş İPlere baktıktan sonra verir sen merak etme.
Versin hocam dert yok ben furkane adına buradan banlanmayacağıma eminim etik dışı birşey yok yaptıgım ticarette ortada telefonu aldıysan konuya yazmak zorundasın ticareti msn den değil r10 netten yapıyorsun yazamama sebebin de cayarsan sorun olmasın diye yazmıyorsun sonrada satanı alanı yargılıyorsun ben aldım konu bitmiştir konuya yazıp fiyatı belirtseydin bende almazdım ama ben senden once anlastım ve iş bitti malesef kaçırdın bu yüzdende -itrader kullanma hakkın yoktur bunu modlar belirler ama ben r10 yönetimine güveniyorum böyle haksız -traderlerin onune geçerler arkadaş dürüst bir satıcı mağaza sahibi ve bizleri çok iyi ağırlayan biridir yani kimseyi suçsuz karalama hakkınız yoktur ...