i1y4s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi günler r10 Ailesi;

Yaklaşık olarak 2 satttir google amca desteği ile bu kategori siralaması hakkında arastırma yapıyorum. Kimi arkadaş eklenti vermiş a-z olarak sıralamıs yada z-a olarak sıralamıs kimi arkadaş kategöri ID sine göre.

Benim istediğim ise. istediğim bir kategoriyi 1. sırada istediğimi 2. sirada 3 4 5 diye belirlemek.

Eger bu kategorilerin ID numarası var ise 1 2 3 4 5 yada 5 4 3 2 1 diye sıralayabiliyor ise bunu 2 5 4 3 1 olarak ta sıralamak mümkündür.

Şimdi içinizden şunu diyenler olacak acacağın kategorileri belirle ona göre sırası ıle ac istediğin gibi dizilsin.

olduki 5 ay sonra bi kategori açtım ve bunu 2. sıraya koymak istedim o zaman ne olacak ? ( bu da aklıma geldi ve olumsuz oldu benim için)

bana bu Konuda yardım edecek Arkadaslar PM Atarlar ise Sevinirim. yada konuya ilgili mesaj bırakabilirler.
Sana cok süper bi önerim var.hem istedigin olacak hemde birazda olsa sayfalar hızlı yüklenecek.

Bunları kategorileri tek tek elinle sidebara gir.O zaman hem sorgu sayısı azalır.Sayfa cabuk yüklenir.hemde istedigim olur istedigin zaman sırayı degiştirebilirsin.