iyi günler r10 Ailesi;

Yaklaşık olarak 2 satttir google amca desteği ile bu kategori siralaması hakkında arastırma yapıyorum. Kimi arkadaş eklenti vermiş a-z olarak sıralamıs yada z-a olarak sıralamıs kimi arkadaş kategöri ID sine göre.

Benim istediğim ise. istediğim bir kategoriyi 1. sırada istediğimi 2. sirada 3 4 5 diye belirlemek.

Eger bu kategorilerin ID numarası var ise 1 2 3 4 5 yada 5 4 3 2 1 diye sıralayabiliyor ise bunu 2 5 4 3 1 olarak ta sıralamak mümkündür.

Şimdi içinizden şunu diyenler olacak acacağın kategorileri belirle ona göre sırası ıle ac istediğin gibi dizilsin.

olduki 5 ay sonra bi kategori açtım ve bunu 2. sıraya koymak istedim o zaman ne olacak ? ( bu da aklıma geldi ve olumsuz oldu benim için)

bana bu Konuda yardım edecek Arkadaslar PM Atarlar ise Sevinirim. yada konuya ilgili mesaj bırakabilirler.