FLyFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepimiz karşı gelmişsiniz bana ne güzel. siz satıcısınız ben alıcıyım. tabi satıcılar her zaman fiyatlar yksek olsn die bakar alıcılarda düşük olsun die. lokasyon değiştirdiği için hosting imi değiştiriyorum. bugun 3 4 saat vps lerle ilgili arştırma yaptım bana o kadar takıldınız ve suan gülüyorum. çnkü 3 4 saat içersinde 7 8 tane FİRMA ile görüştüm. 50den cok hosting sitesine girip cıktım. Onu geçin Dedicated leri inceledim. sonra farkettm buraya tekrar girdim ve hala bu ücrete bu kadar düşük özellikte yer bulamadım. belkide gözümden kaçmıştır şöle kafamda kurarsam 1 tane dedicated aynı cpu 8gb ram 5gb trafik li aldın diyelim 149 TL Almanya lokasyonlu bunu 8 e böl 8 tane vps aç içinde 40tl den sat 150 ye aldıgın makinadan 170tl para kazan Bumu Ticaret dediğiniz 2 kat kar mı. Biraz alıcılarıda düşünün ya. bu kadar tepki gösterdiniz bunada gösterin hadi. 150 ye al 320 ye sat 170tl kar et. Buna tepki yok adam yapmış satar ne güzel memleket

Ayrıca burası bir forum. Kişi özellikleri yazmış satışa sunmuş siz nasıl aa çok güzel harika hatta 200gb trafik herşeye yeter die düşünüp yazabiliyosanız bende fiyat cok yüksek özelliklere göre benm suan kullandıgım bu fiyata daha fazlasını veriyor diyebilme hakkına sahibim. hatta bunu boşuna yazmısım zaten index syfasına girince şölebi baksan aynı fiyata daha fazla özellik sunanları görebiliyoruz

NOT : burada yazdıgım şeyleri Satışa sunan firma için yazmıyorum genelleme yapıyorum yorumuma tepki gösterenler için. fiyatlar böle yüksek olursa herkes yükseltirse durum bundan ibaret olur ki örnekleride var demek için örnek verdim yukarıda.

Birde bunlar kampanya fiyatıymış normalde ne kadar olduklarını gerçekten merak ettim.

Ayrıca kendi makinalarınız mış. Delected alıp satışa sunarsanız hem daha fazla özellik hem daha ucuz verebilrisiniz. ben şimdiye kadar hep bu şekilde hizmet verenlerden vps aldım hiçde şikayetim olmadı. Ben kaliteli hizmet yaparım derseniz alırsınız dediğim makinadan 8 tane yerine 4 tane koyarsınız zaten süper kaliteli olur

Vallaha kusura bakmayın ama işler sizin bildiğiniz kadar basit yürümüyor 8 gb ramli bir sunucu ortalama 200 tl masrafı oluyor
2 gb ramli vps i
50 tl den satsak zaten 4 tane versen 200 tl eder
siz bazı şeyleri fazla uçuk düşünüyorsunuz
bu sunucu işinde milyarlar mı kazanıldığını sanıyorsunuz
r10 da nerdeyse bedavaya vericekler
düşe düşe eskiden 512 vps gecen sene 50 tl iken şu anda 2 gb lara kadar düştü bunun tek sebebi de r10 da her önüne gelenin vps vermesi 15 yaşında cocukta veriyor 18 yaşındaki de 30 yaşındakide firma olanda verior firma olmayanda
kimin vergi levhası var gelir vergisi öder 30 a veremez 40 a verir dükkan kirası var bilmem neyi var kimi vasıfsız hiçbirşeyi yok 1 makinadan 50 tl gelse allah bereket versin der cebe atar

işte bizim insanlarımız
bunu düşünemez

herkesin bütcesine göre hizmet tabiki
yalnız sizinki söylem den cikmiş resmen baltalamaya girmiş
yakıştıramadım
şu an gülüyorum vs filan
hiç yakışık almıyor
sizin gibi düşünen insanlar yüzünden şu siteye girip ilan bırakmak içimden gelmiyor ki zaten 5 aydırda yazmıyorum