kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1:

asagida benim cevabim, eger dediklerinin 1 tanesi dogru ise kendinde degilsin demektir ne kabalasmasi ? ne sattigin urunun arkadasinda durmamasi v.s size hafta sonu yardimci olacagimi yazdim, sanirim net ve acik. Anlama sorununuz varsa benle is yapmazsiniz p.m ile ilk isteyene verirsiniz BITER.

2:

100 liraya kolemi satin aliyorsun scriptmi . Script hakkinda satis konusuna bakabilirsiniz destek veriyorum diye bir ibare varmi ? yok, size destek verme zorunlulugum yok ama insan olan kisiler herzaman destegimi almistir. Ben dilenci degilim verdigin 100 liranin havasini atacaksan yanlis kisiyle atisiyorsun.

Suanda bitirmem gereken bir projeyi sirf sizin gereksiz ukalaliklariniza cevap vermek icin yarida birakip duruyorum. neyse p.m ile ilk kisiye verin, sorun cikarsada soyleyin hafta sonu p.m atsin
Allah aşkına hava atma gereği duyacağım son kişi olursun senin seviyene inmeme gerek yok 100 tl hediyem olsun seni Gabfire scripti kopyalayıp onu kopyalamadım demenden hatırladım şimdi neyse zaten bilgin olsa hatalı script satmazdın sonrada burda esip gürlemezdin sana hediyem olsun paşam 100 lira nedirki sana bol sorunlu satışlar konuya yazmayacağım artık cevabın varsa pm at içinde kalmasın hocam ... Ben sattığımın arkasında olan namuslu biriyim bu yuzden artık seviye olarak düşme niyetimde yok senin sattığın ürüne saygın yok kulağımıza küpe olur artık burada iyi API sistemler var alırız bir adet ...