FLyFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Quad Core Intel® Quad® Q9550, 2.66GHz x4
1024 MB DDR2 RAM
80 GB SAS Hard Disk
Windows Server 2003 Standart Edition x64 / Plesk*
***Limitlendirilmemiş Aylık Trafik
100 Mbit/sec. İnternet Erişimi

Bu makinayı 40tl ye kullandım Makinasında 10tane vps vardı. 1 kere dahi şikayetim olmadı 1 kere bile yavaşlama olmadı. Evet sizin dediğiniz doğru bundan önce kullandıgım i7 idi trafiği 1gb idi 35tl ye aldım. ama adam dediğiniz gibi 20 tane vps kurmuş kendisini belli etti. zaten vps ye girince belli oluyor kasmasından.

Size diyecek bişeyim yok sonuçta esnafsınız.Gideriniz cok oluyor bilirim. Size bir makineye 20kişi koyun demiyorum ama bu verdiğim özellikleri kişi 40tl ye veriyor ve dünya kadar müşterisi varsa ve gayet memlunlar ise sizde buna geçin. Birde şu yönden düşündüüğümde yanlıs anlamayın bu kişiler sonuçta biyerden alıyolar makinayı bölüyolar satıyolar. siz kendi makinanızı bölüm satıyorsunuz bu adamdan daha fazla kazanmanız lazım. Birde bu adam kadar özellik vermiyorsunuz Daha daha fazla kazanmanız lazım. Ki ancak bu şekilde işyerinizi çevirebiliyosanız onada diyecek sözüm yok. Masraflarınızı azaltın derim anca.

İyi satışlar dilerim. Polemiğe girmeye gerek yok
bazen karışmamayı satışı baltalamamayı öğrenmelisiniz aslında herşey şu sözünüzden ibaret Ki ancak bu şekilde işyerinizi çevirebiliyosanız onada diyecek sözüm yok hizmetine istediği fiyatı koyabilir arkadaş