performansodev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle flyff arkadaşım ( sunucu aldığın yer hangi firma mıdır değilmidir bilmem benimki firma ve 1 seneyi aşkın süredir faal konumdayım ve bugüne kadarda şu anda var olan müşterilerimden de hiçbir şikayet almadım belediyeler resmi kurumlar vs çoğu referansımda vardır. bu fiyat meseleleri biraz kaliteye bağlı birşey sen alırsın 40 tl ye 80 gb hdd li sınırsız trafikli vs adam çakar içine 20 tane vps i kullanır malesef benim vicdanım o kadar elvermiyor taş çatlasın 10 adet vps kuruyorum bir laf vardır ucuzdur vardır bi hilesi pahalıdır vardır bir hikmeti ) yine karalamak gibi olmasın tabiki kullandığınız firma yada şahıs nedir bilemem ama ben vergisini ödiyen ticari sicil odasına kayıtlı ys belgeside mevcut bir firmayım benim gelir vergim var zart var zurt var kısacası varda var ...
(referans istiyorsanız bolgemhaber com bakabilirsin resmi bir kurumdur aksiyonmedyacom gibi vs 1 senedirde müşterim kendisi şu ana kadarda bir şikayeti yok )

gelelim bique ve
kurthan arkadaşımıza
yerime verdiğiniz gerekli açıklamalar ve doğru cümleler içinde teşekkkür ederim

Saygılar
Ali savaşan

Quad Core Intel® Quad® Q9550, 2.66GHz x4
1024 MB DDR2 RAM
80 GB SAS Hard Disk
Windows Server 2003 Standart Edition x64 / Plesk*
***Limitlendirilmemiş Aylık Trafik
100 Mbit/sec. İnternet Erişimi

Bu makinayı 40tl ye kullandım Makinasında 10tane vps vardı. 1 kere dahi şikayetim olmadı 1 kere bile yavaşlama olmadı. Evet sizin dediğiniz doğru bundan önce kullandıgım i7 idi trafiği 1gb idi 35tl ye aldım. ama adam dediğiniz gibi 20 tane vps kurmuş kendisini belli etti. zaten vps ye girince belli oluyor kasmasından.

Size diyecek bişeyim yok sonuçta esnafsınız.Gideriniz cok oluyor bilirim. Size bir makineye 20kişi koyun demiyorum ama bu verdiğim özellikleri kişi 40tl ye veriyor ve dünya kadar müşterisi varsa ve gayet memlunlar ise sizde buna geçin. Birde şu yönden düşündüüğümde yanlıs anlamayın bu kişiler sonuçta biyerden alıyolar makinayı bölüyolar satıyolar. siz kendi makinanızı bölüm satıyorsunuz bu adamdan daha fazla kazanmanız lazım. Birde bu adam kadar özellik vermiyorsunuz Daha daha fazla kazanmanız lazım. Ki ancak bu şekilde işyerinizi çevirebiliyosanız onada diyecek sözüm yok. Masraflarınızı azaltın derim anca.

İyi satışlar dilerim. Polemiğe girmeye gerek yok