netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini ya da hostingi türk firmasından mı almıştın
hostcini evet, ama bu hiç bir şeyi değiştirmez, devlet bulmak istediğini buluyor. savcı 8 aydır takipte olduğumu söylemişti zaten.
Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki sadece titlede geçirsek nolur içeriğinde lig tv olmasa?
ben olay sonrası ''lig tv izle'' geçen 700 kadar post sildim. bir daha asla =)
OnurStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google 1.sırada bir site var lig tv izlemek için lig tv devu hala adamlar yayın yapıyor.
onları bende dijitürk ege bölge avukatına sorduğumda adamlar yurtdışında oturuyor dedi ve müdahale edemediklerini söyledi.
NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 k olan lig tv sitesi mahkemeye veriliyor 100 k 150k olan siteler var onlar neden kapanmıyor demekki bu işte bi iş var yurtdışından alıcaksın ama riske girmeye değmez.
aynen öyle oldu. değmicek bişi için başıma bunlar geldi. günde en fazla 5 dolar artısı vardı kazancıma 60 dolar zaten günlük yasal kazancım vardı. yani çok gereksiz birşey için böyle sonuçlar oldu. aptallık ettim sadece.
hendivli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mahkeme kağıdını buraya eklesen inandırıcılığın yüksek olur.
(= tarayıcım filan yok ama ortada kendimi inandırmak zorunda olduğum birşeyde yok. sadece başıma gelenleri yazdım ki zaten bundan 1 yıl önce bir başkası r10'da benim sitemin başına gelenleri burada açmıştı konusunu. bilirkişi raporu tam 55 sayfa pc'nin her yerini screenlediler tüm dosya text belgeleri, site kurulum dosyaları, yedeklerim arşivlerim banka hesap bilgilerim vs. vs.

biriside yukarda yok lig tv sitesi olanlar caysın gibi bişi yazmış güldürdü beni yaratıcı insan