Merhabalar,

Dünden itibaren ücreti karşılığı verdiğim hizmeti tanıtım yazısı karşılığı vermeye karar verdim.

Ben sizlere profesyonel bir şekilde sitenizi DMOZ'a önermeniz için yardımcı olacağım. Öncelikle bu olay tamamen yasal bir olay. Sitenizi ekleyeceğim vs demiyorum.

Yapacaklarım;
-Öncelikle sitenizin uygun olup olmadığını belirlemek,
-Kısmen giderilebilen hatalar varsa onları gidermek
-Doğru bilgilerle sitenizi önermek.

Profesyonel olarak nitelendirmemin nedeni 2 yıldır DMOZ editörü olmamdır. Birçok arkadaşın siteleri uygun olduğu halde yanlış ekleme gibi durumlardan ve de küçük site içi hatalardan dolayı sitelerini kabul ettirememelerinden dolayı bu sistemi yapıyorum.

Bir garanti söz konusu değildir. Ben kullanıcının yapması gerekenleri en iyi şekilde yaptıracağım. Son söz editöründür. Belki kısa zamanda inceleme fırsatı bulamayabilir.

Yapacağım işlemleri yukarıda belirttim. Bu çalışmayı yaparken DMOZ'un anasayfasına bile girmiyorum. Sitenizdeki eksik-aksak hususları bildiriyorum,güzel bir açıklama ve başlık hazırlıyorum, doğru kategoriyi tespit ediyorum.

Kimse editör olduğunuz kategoriyi belirtin, o kategoriye ekleyin şu kadar para vereceğim demesin YAPMAM!