kanisti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sitenizin içeriği nedir? bu kadar gösterim ve bu tık oranı hiç normal değil.3 yıldır adsense kullanıyorsanız bazı püf noktalarını bilmeniz gerek.belki siteyi ve içeriği değiştirmenizde fayda var bu size daha fazla kazanç sağlayabilir.....
Yerel bir haber sitesi ve üniversiteye ait iki sitede yayınlanıyor. Yani adsense'ye yönelik siteler değil. Üniversite sitesi yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra ayda 20-30 dolar kazandırdı. Püf noktalarını bilmeliyim elbette, şimdiye kadar hiç eğilmedim bu konuya. Mevcut sitelerin içeriğinin değişmesi mümkün değil ama yeni içeriklerle yeni siteler kurmalıyım sanırım.

Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük ihtimal oyun sitesi.. bence reklam yerlerini düzenleyip kazandığınız paranın zaman aralığını düşürebilirsiniz.
Demo şeklinde bir oyun sitesi kurmuştum, reklamları da yerleştirdim ama oradan bir kazanç elde ettiğimi sanmıyorum. İlk 100 dolardan sonra ciddi bir zaman aralığı düşüşü oldu.

yusufffff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence üstteki fotodaki site gayet iyi alttakine göre
Zaman aralıklarını dikkate alacak olursan eğer üstteki 3 yıllık veri, alttaki ise 8 aylık veri.