sari_simsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çocuk multi üyelik kullanıyor ve bir takım şüphelerim vardı. Bazı konulara bunu yazdım ama halen daha cevap dahi alamadım.

Bu LLL nickini birden fazla kişi kullanmış yani şifre bir kişinin elinde daha var. Birisi LLL nickinin trader vs. istifade ederek milleti dolandıran Erkan (Ahmet Erkan da diyor kendine). Ama ilginç nokta kimin eli kimin cebinde onu da çözemedim. Şifre diğerinin eline nasıl geçti veya nasıl birbiriyle paslaşılıyor halen anlayabilmiş değilim. Erkan ismini kullanan bu genç bir lisede okuyor ve yalan söylemektende kesinlikle kaçınmıyor.
Perşembe günü aradım kendisini. LLL nin sahtekar yüzünün yani ERKAN'ın cep telefonu 05077258769 dir. Gerçi bu ******** bu telini de değiştirir. Bunu aradığımda arka planda okul zil sesi duydum. Perşembe öğleden sonra olduğundan tatil ama muhtemelen dersanedeydi. Zil çalarken sizinle nasıl görüşürüm dediğimde şu an şehir dışındayım, ne zaman görüşürüz dediğimde de 40 dakika sonra ben size geri dönerim diyor ve geri dönüş olmuyor tabii ki. Yani anlayacağınız ayak üstü bin bir türlü yalan söylüyor.

Şu an farklı bir nick ile artık multi üyelik mi dersiniz ne derseniz deyin bu ve buna benzer insanlar burada cirit atıyor.
Adwords reklam vermek isteyenlere sesleniyorum, lütfen biraz dikkatli olun. Ucuz etin yahnisi meselesi olmasın. Bu sektör aynı PP gibi en fazla vurgun yapılan sektör haline dönüştü. Adam parayı peşin alırım diyor işe başlamadan ortadan toz oluyor. Peki ne yapacağız diyen sesler duyuyor gibi oluyorum. Arkadaşlar gidin kendiniz bir hesap açın. adwords.google.com da yardım bölümleri var oradan istifade edebilirsiniz. İkincisi burada birkaç makale gördüm onlarda çok iyi. Ama ben riske girecem derseniz o da sizin bileceğiniz iş.
Aynı telefon numarasını jerusalem adlı üye verdi cepbank ile ödeme yapmam için.