kny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
araştırdım arkadaşlar konya üzerina alcaktım vazgeçtim çünkü konya şeker firması tüm konya hakkını satın almış elden ne gelir ben alsam itiraz eder adam işime balta vurur
marka tescil başvurusu yaparsam anında siteyi alıyorum ilk 9 ay kimse bana hiçbirşey diyemiyor
ancak iptal olursa kabul edilmezse ve konya şeker itiraz ederse o alan adı benim diye ki edeceği kesin konemlak ismine bile itiraz etmiş kısmen iptal ettirmiş ki etmezse 9 ay daha site bana kalıyor buda mümkün değil

ODTU yü arayıp sordum adam samimicede anlattı durum buancak bana ters geldi konya şeker nasıl olurda tüm konya hakkını satın alabilir 46 farklı iş sektörünü almış
1 sektör ise inşaat emlak paarlama ticaret limited diye geçiyor yani her sektörde 4-5 sektör alıyro içine bence saçma
Yeni kurulan şirketler genelde adlarını uzatabildiği kadar uzatırlar. ABC ticaret pazarlama turizm kömürcülük gıda sanayi ltd şti. diye. Çünkü küçük çaplı bir şirket ise ve ileride de şirketin yönünü değiştirmesi durumunda ünvan değişikliği hem zordur hem de pahalı. Bu nedenle her dala konarlar. Ama konya şeker gibi bir firmaysa her dalda ayrı şirket kurup tescil yaptırabilir. Bu da yasal. Paran varsa her şey çok kolay, her yerde olduğu gibi. 50 bin lira gibi bir paraya her dalda tescil yapabilir. En temizi: Coca Cola içeçek AŞ. Gavur dediklerinin en sevdiğim huyları...