bir türlü login olamadım. nicki yada şifreyi boş bıraktığımda hatayı alıyorum. ama nick ve şifre girdiğimde sayfa "yükleniyor" da takılıyor. bu yüzden kısır döngüye girdiğini düşündüm. ama yazdığım kodlarda bir sorun göremedim. bir de siz bakabilir misiniz ?
fonksiyonum
function girisyap()
{
if(empty($_POST['gnick']) || empty($_POST['gsifre']) || $_POST['gnick']=="nick ne?" || $_POST['gsifre']=="sifren?"){
echo "tüm alanları doldur";
}else{
$gnick = $_POST['gnick'];
$gsifre = md5($_POST['gsifre']);
while($yow = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM uyeler WHERE nick = '$gnick'"))){
$yowsifre = $yow['sifre'];
$yowcinsiyet = $yow['cinsiyet'];
}
if($yowsifre == $gsifre){
$_SESSION['nick'] = $gnick;
$_SESSION['cinsiyet'] = $yowcinsiyet;
global $form;
$form = "gizle";
echo "Vay benim anam babam ! <br>kim gelmiş !<br> $gnick gelmiş ! <br>içeri buyur";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=mekan.php>";
}else{
echo "şifrenden emin misin ?";
}
}
}formum
<?
if($_GET['uye']=='giris'){
girisyap();
}else{}
if($form!="gizle"){
?>
<form action="index.php?uye=giris" method="post">
<input class="inp" type="text" name="gnick" value="nick ne?" onclick="if(this.value=='nick ne?') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='nick ne?';"/><br />
<input class="inp" type="text" name="gsifre" value="sifren?" onclick="if(this.value=='sifren?') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='sifren?';"/><br />
<a href="#" class="mavi" style="float:right; font-size:13px; margin-right: 14px;" onClick="alert('Kendinide unutsaydın');">şifremi unuttum</a>
<input class="butoncan" type="submit" name="submit" value="Ben yabancı değilim" />
</form>
<? }else{} ?>