İnsanın fikri neyse zikride odur.
Resime birdaha bakıp gıda laboratuvarını ne şekilde aranmış ona göre aratın. sonucu öyle verin yazınızı düzeltmenizi rica ediyorum.
1- Fikrini ANLAMAYACAGIN cümlelerle ilgili ZIKIRDE bulunma...
2- Herhalde anlatmak istediğin birinci maddede yazan büyük harf küçük harf aldatmacası...
3- Laboratuvar kelimesi tek başına birşey ifade eder ama başına bir tanımlayıcı isim geldiği zaman "gıda" gibi istem dışı olarak sonuna "ı" takısı alır...
4- buna rağmen ben "gıda laboratuvar" diye arattım ama sen diyorsin ki yok ben öyle demedim "GIDA laboratuvar" dedim aradaki fark ne ??? MUSTERIYI kandırmak.
5- Nasıl anlatıcaz bu işi müşteriye "Bakın efendim ilk sırada çıkıyosunuz ama ilk 4 harfi buyuk yazın sonrasını kucuk bakın superrr..." acaba bilinçli müşteri dermi tüm türk insanı biliyomu bunun ilk dört harfinin BUYUK yazılacağını...
Ben yorumumda kendimce iyi niyetle diyorum ki diğer yorumu yapan arkadaş gibi benim sitemde sıralama kaybetti hemde bu programı yapan arkadaşın örnek sitesinde olduğu gibi... Acaba Google bu tip algoritmaları yakalıyormu biraz bekliyelim görelim tarzındaydım ama senin fikrinini bilemicem de zikrin biraz abartıymış