DesignMusty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sorum daha olucak. hocam neden hep ilk başta gıda labaratuarı çıkıyor. üye siteleri neden random şeklinde ilerlemiyor ?

eğer üye listesine göre gidiyorsa. mesela ben son üyeyeyim. adam benim siteme gelene kadar gelip sıkıp kapatırsa ?
Şimdi size bir soru... Günlük sürekli site tarama yapan 100 kişi var biride siz siniz.
birde site taramayı 2-3 günde bir yapan var.

Şimdi siz günlük ilgeliniyorsanız sizmi ilk başta çıkmanız gerekli yoksa 2-3 günde veya kaydolup gitmiş olanmı?

Öncelikli gösterimler üst üyeliklerin(Gıda laboratuarının çıkmasının nedenidir bu)

Programda Normal üye mantıgı ise kim nekadar sürede geliyorsa ve kredisi nekadar fazla ise o ilk sırada çıkıyor.
Tavsiyem 20 000 kredi yapın 4.sırada çıkarsınız. ama krediniz 10 000'e azalıpta 10 001 yapmış olan kişi sizden daha önce çıkar.

Tamamen günlük kullanmanıza ve kredi sayınıza baglı.

NOT: 2. sıradaki bir siteyi sürekli taratmak mantıksızlık önemli olan zaten ilk sayfa ilk sayfanızda olmayan aramalarınızı ekleyin. (Asla 2.sırayı düşürür demiyorum.)

Site düşme muhabbetine gelince. Forma sitem var orayı nekadar tarama yaparsam yapim düşürürümde hemde 1 günde sebebi ise programın faydası indexlemeyi hızlandırıyor sizin sitenizdeki bir değişiklik anında google yansıyor program sayesinde. böylecede siteniz düşer tabiki.. örnek veriyorum
Beşiktaş-Fener maçı diye bir konunuz var googleda aratınca beşiktaş fener maçı diye üst sırada çıkıyor.
Beşiktaş feneri yendi diye konu değişirse. Tabiki sıralama değişir.