1:
zxxz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pardon siz nasıl bir satıcısınız ? sattıgınız urunun arkasında durmayıpta zamandan soz ediyorsunuz gondermeyin hic bir sey sizde kalsın aman ben 2 kurusluk script icin ugrasmam kardesim cocuk olşan biri varsa sensin sanırım ben değilim ... Ürün satarsan destek verirsin zamanın yoksa insanca dersin ama kabalasıp bunu yazarsan bunu ben dinlemem ...
asagida benim cevabim, eger dediklerinin 1 tanesi dogru ise kendinde degilsin demektir ne kabalasmasi ? ne sattigin urunun arkadasinda durmamasi v.s size hafta sonu yardimci olacagimi yazdim, sanirim net ve acik. Anlama sorununuz varsa benle is yapmazsiniz p.m ile ilk isteyene verirsiniz BITER.

kuaza adlı üyeden alıntı:
hafta sonu iletisim kuralim tekrar hafta ici calisiyorum, gerekli incelemelerden sonra yardimci olurum size..
2:
zxxz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin gidin report edin moderatorlere sildirin yazılarımı ama yazdıklarımda tamamen haklıyım tek ricam sattıgın parasını aldıgın scriptin orjinal halini gondermek ne bu havan ? senden dilenmiyorum paramla aldıgım ürünün deteğini istiyorum destek vermiyorsan satış yapma ticaret agresivlikle yapılmaz. Senin zamanından daha değerli benim zamanım ama bak nekadar harcadım senin yuzunden sana bol bol satışlar ben boyle satıcıların scriptlerini kullanmam ...
100 liraya kolemi satin aliyorsun scriptmi . Script hakkinda satis konusuna bakabilirsiniz destek veriyorum diye bir ibare varmi ? yok, size destek verme zorunlulugum yok ama insan olan kisiler herzaman destegimi almistir. Ben dilenci degilim verdigin 100 liranin havasini atacaksan yanlis kisiyle atisiyorsun.

Suanda bitirmem gereken bir projeyi sirf sizin gereksiz ukalaliklariniza cevap vermek icin yarida birakip duruyorum. neyse p.m ile ilk kisiye verin, sorun cikarsada soyleyin hafta sonu p.m atsin