eb.net.tr ile anlaştım ama siz siz olun sakın olaki orasıyla çalışmayın

paralarını peşin ödedim 10 tl dediğiniz büyük bir meblağ değildir ama 2 gunde sinir hastası yaptılar önce sunucu açtılar kullanılmış bir sunucu plek istedim adamın verdiği cevap ohoo birde plek mi kurcaz ilgili arkadaşa bildirin ticket ile dedi ticket açtım cevap yok birdaha açtım gene cevap yok birdaha açtım gene cevap yok gece 3 e doğru sınırım attı artık dedim plek mlesk istemiyorum dedim.. sunucu kapatın yenı bırtane verin dedim bana verdikleri haşat olmuş artık günlük bilgilsayarınızdakı programı ındırmıs film indirmiş inanması güç ama winamp bile kuruluydu herneyse ertegi gün öğleden sonra cevap vermişler işleme alındı geçikmeden dolayı özür dileriz diye..

sunucuyu açtılar internete girmiyor onu hallettiler şimdide dosya indirmeye izin vermiyor saat 5 6 dan beri bekliyorum keyifleri nezaman gelecek diye..
bana satan arkadaşa söylüyorum ben fazla anlamıyorum ticket açın diyor ticket açıyorum kimseden cevap yok canlı destek sistemi koymuşlar oradan yazıyorum bakıyorum diyor ama nereye bakıyor onuda anlamış değilim siz siz olun sakın olaki eb.net.tr den almayın orada dikkatimi çeken bir husus daha müşteri memnuniyeti var çok merak ediyorum nasıl memnun kalmışlar .. cep telefonlarını arıyorum kapalı ben 2 günde sinir hastası oldum deli ettilier beni birde utanmadan benden r10 için itibar istiyor en güzel cevap budur sanırım ...

he birde canlı destektedi verdikleri cevap çok yoğunuz diyor nasıl bir yoğunluksa ben yazınca cevap vermıyorlar ben başkasına yazdırıyorum ona yazıyorlar ne tuhaf dimi ?