Biraz daha açarmısınız Nikon hangi modelini tavsiye edersiniz.Fiyat aralıkları vs. Bu dediğim makineyle deneme tarzındaki koyduklarıyla çektiğim resimler mükemmeldi oradaki tüm makineleri denedim hiç birisi onun kadar net ve çekici görüntü sağlıyamadı o yüzden aklım kaldı orda
Merhaba,
İlk olarak ne amacla kullanmak istediğiniz çok önemli, uygun fiyatlı olsun neredeyse tüm çekimlrseeri yapsın deniz benim çok beyendiğim Fujifilm hs10 modelini tavsiye edebilirim(lensi değişmiyor) spotta 750-800tl, mağazada 1400-1600tl
Kompakt olarak kullandığım Fujifilm s1800 var bu model bile genel çekimlerde başarılı, profesyonel makinaları aratmıyor, fiyatı spotta 400-500tl, mağazada 750tl.
Nikon alırsanız herkezin söyleyeceği gibi d90 alabilirsiniz, bu model 2.xxx tl civarında.
Sahsi görüşüm arkadaslarınızla anı fotografları çekecekseniz fujifilm s1800 yada s2500 almanızdır, hem uygun fiyatlı hemde özellikleri gayet yeterli.
Tekrar belirtiyorum, fotograf makinalarında en önemli ayıraç sizin kullanım alanınızdır, kimisine cep telefonu kamerası yeterken kimisine 10.000tl'lik makina yetmeyebilir.
iyi aksamlar.
Edit:
Bir kaç gün önce yağmur yağarken çektiğim resim, süper değil fakat iadare eder, 400 liralık makina için bence çok güzel
Fujifilm s1800