Merhabalar ben dursun ceylan şahsın bahsetmiş olduğu şirket (METRAM) şahıslarla hiç bir şekilde ilgim ve alakam yoktur söylemiş olduğu wep sitesi penisbuyutucu.co ve guvenlishop.com adlı siteleri parasını vererek satın aldım ben bu piyasada eskide olsam yeni bir resmi acılışım var ve ben D&C NeT Reklam isimli şirket adı altında acmıştırım. ve reklam vermiş olduğum tüm site sahiplerinden özellikle ricam hangi banka ve hangi kişi tarafından ödeme aldıklarını bu konudada belirtmelerini rica ediyorum bütün reklam almış olduğum kişilerin hesabına dursun ceylan adı altında havalelerini cıktım D&C NeT Reklam yeni bir firmadır ve her gecen gün siz değerli arkadaşlarımızla daha güzel yerlere ve daha cok reklam alımlarına devam edecektir bu şahsın bahsetmiş olduğu konular tamamen benle uzaktan yada yakından hiç bir alakası yoktur yetkililere duyurulur. D&C NeT Reklam sadece dursun ceylan yani bana aittir ve hiç bir şekilde ortak ve ortakları yoktur. şahsın bahsetmiş olduğu kişilerin ve benim ip adreslerimide kontrol edebilirsiniz. ŞİMDİYE KADAR REKLAM VERMİŞ OLDUĞUM HİÇ BİR KİŞİNİN D&C NeT Reklam dan ALACAĞI YOKTUR.

ASIL BOMBA BURDA : şahıstan almış olduğum ve parasınıda vermiş olduğum v-pillssatisbayi.com adlı sitemin bilgileri kendisinde olduğuından sitemi tamen silmiştir.

işte silinen sitemiz. http://webcache.googleusercontent.co...tisbayi.com%2F

D&C NeT Reklam
Dursun CEYLAN