Prosks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam Olsun
Bir iki bilgim var bende boş durmasın paylaşayım.

ilk olarak bir dostumuz demiş ki studio için after efect alman gerekli çok pahalı bu konuda benimle irtibata geçiniz yardımcı olabilirim.

Gridmedya Sanırım bu cevabınız normal yayınlar içindir. bu cevabınız için teşekür yeni bilgiler edinmiş oldum hayallerimde bir tv kurmak var ama çok büyük para olduğu için şuan sadece hayal en azından bilgi sahibi oldum.

en düşük maliyetli nereden kurarım sorusuna cevap olmaya çalışayım.
http://www.livestream.com/suructv bakınız ben burdan üçretsiz bir şekilde tv aldım ama gel görelimki ara ara takılıyor. bu siteden plus paketi satın alabilirsiniz daha kaliteli bir yayın olanagı sunuyor.

başlanğıç için buradan üçretsiz paket alabilirsiniz. bu konuda da yardımcı olabilirim. zaten site size özel bir sanal studio veriyor.
iyi günler.
Merhaba dostum,
Elbetteki yeni bilgiler öğrenmek güzeldir. Ben yıllarca tv de çalıştım çalışıyorum, onun için gerekli çalışma ve alt yapılarının ne olduğunu biliyorum. Teknik eleman olmam sebebiyle de bir hayli fazla zaman ayırdım ve bilgilerim oldu.
Live stream güzel bir uygulama fakat indirdiğijniz programının da çok yavaş olduğunu biliyoruz.
O sebeple de livestream kurmak ve yayın vermek için hızlı bir bilgisayara ihtiyaç var.
İlk etapta da sanırım 100 kişi ile sınırlı tutuyorlar ve senin bahsettiğin gibi plus hesap sahibi olursan belli avantajları açıyorlar. Yine de ben net üzerinden 2. hatta 3. kişiler aracılığı ile yayın verilmesine karşıyım.
En güzel alacaksın bir makina, bağlayacaksın airboxa metro internet ile vereceksin yayını.