eka7a adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmayayım diyorum ama o çok saçma dediğiniz yazılımı kullanan birçok site biliyorum(2 gün sonra kapananlardan bahsetmiyorum). Çok saçma buluyorsanız kullanmazsınız. Parasını verir yaptırırsınız.

Bu kadar özelliği bir arada bulunduran bir yazılımı ücretsiz kullanabiliyorsunuz ve insanların emeklerini, zamanlarını harcadığı bir şeye saçma diyorsunuz. Yapabiliyor musunuz böyle bir yazılım yapın, haa yapamıyorsanız da saçma demeye hakkınız yoktur.

İstediğiniz özellikler de bir yazılım istiyorsan bayılırsınız paraları yazılımcılara yaparlar.
Ücretsiz veya ücretli bir sistemde bir eksiklik varsa bu dile getirilir ki bunlar dile getirilerek ilerde düzeltilmesi sağlanır. Ben yukarda OpenCar'ı zaten çok beğendiğimi söylemiştim yani kimsenin hakkının yendiği yok, beyendiğim bir sistemin bir noktasına saçma demek benim bileceğim birşey sen bunu sorgulayamazsın.

Dediğim gibi OpenCart süper ama o kısmı saçma, ve sanada söylüyorum senin bu konuya gelip böyle bişey yazmanda saçma ! Lütfen git başka konularda tansiyon yarat.