bana oyle geliyorki arkadaş kesiyor,170 yıllık osmanlı bide orjinal

devlet alır elinden.ayrıca bu fiyat çok gulunç.
Pul altlarında 20 ve 1 yazıyor bunlar neyi ifade ediyor acaba? ve ortada "humayun defterdarlığı" yazıyor.Ayrıca işleme girmemişse damga vurulmaması doğaldır.Görmek lazım orjinal olup olmadığını anlamak için.Ama çok güzel bir kaynak.
pullar mektup uzeındne kesilmiş ustunde imaz var ve yırtıkları mevcut 500 tl etmez bunlar

pul koleksiyonculugu ve yaklasık 2 senedir para koleksiyonculugu yapıyorum. Pul koleksiyonculugunu bıakıyorum nedeni ise artık pul koleksiyonculugu bitiyor. Artık zalaa postlaraa pul kullanılmaması ve elektronik ortama gecilmesi ancak bu 3 pulu incelemek isterdim. Gercekten degeri var mı yok mu die ve gercekten soledigin gibi 170 yıllık mı ?
Artık eleştirilerle uğraşmak istemiyorum arkadaşlar.Bu pulların sahte olması gibi birşey imkansız.Arkadaşlar bu pullar bana dedemin dedesinden..kalma belki daha bile fazla ancak orası hatırlanmıyor yaşlılar tarafından malum.Herneyse kimseye hesap vermek zorunda değiliz.Beğenen arkadaşlar ilgilnen arkadaşlar tarihten biraz anlayan arkadaşlar mutlaka ilgilenecektir.