NetBlogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yaklaşık 6-7 aydır bu pvp işindeyim ve bu süreç içerisinde birçok şey öğrendim ve uyguladım. 6 ay boyunca 50 den fazla pvp kurdum ve/veya düzenledim. Yaptığın pvp ler bir sorun olmaksızın devam ettiler/ediyorlar.

Kurulum ve düzenleme vs. isteyenler için yaptığım hizmetler :
  • FreeBSD Metin2 Kurulumu
  • Oyun Türkçeleştirme
  • Oyun Buglarını Giderme
  • NPC Düzenleme (Tek tek düzenleme yok.Paket yüklüyorum)
  • Oyun Zorluğunu Ayarlama
  • Binek Yapımı (Aslan vs.)(Opsiyonel)
  • Autopack Yapımı (Normal Metin2deki Gibi)
  • Site Yapımı(Kayıt Sayfası,Forum,Anasayfa)
  • PortMap Ayarları
  • Son Kontroller Ve Oyunu Başlatma

Bu hepsinin fiyatı 20 TL ' dir.

* Kurulumdan sonra size kendi hazırladığım özel bir rehber vereceğim. Bu rehber sayesinde oyun yönetimi vs. hakkında bilgi edinebileceksiniz.

* Kurulu sunucunuza isteğinize göre düzenlemelerde yapaibilirim.

* Ayrıca özel itemshop paneli bulunmaktadır. Bu sayede sunucunuza ep sistemi kurabilir, kullanıcılara ep yükleyerek otomatik item almasını sağlayabilirsiniz. İşleyişi normal metin2 deki gibidir. Bu panelin fiyatı +5 TL ' dir.

Sadece oyun kurulumu istiyorsanız fiyat 10 TL ' dir.

Referans ve detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.

hocam bu silkroad işi olmadı.. yani oluyor aslında ama çocukların "abi kura kura bunu mu kurdun" diye karizmayı baltalamalarını istemedim. server kuruyorum diye erken öttüğüm için de şimdi geri adım atmak istemiyorum.. en azından sözümde durup bir server kurmak istiyorum ve aklıma sen geldin.. Aslında sana pm ile de yazmak isterdim ama buraya yazmak ve senin burdan cevap yazarak alacağın ücret karşılığında neler vereceğini belirtmen bir şekilde güvence olacaktır.. yani kazıklayacaksan sadece beni kazıklarsın, haa işini iyi yapıyorsan daha çok kazanacaksın... istediğin alt yapıyı teslim ederim ve kurulumdan sonra 1 hafta denerim.. eğer sorun çıkmazda dediğin gibi çalışırsa ücretini öderim.. anlaştık diyorsan ben hazırım.. deneme süresi içerisinde vermen gereken özel bilgileri vermeyebilirsin.. oyunun çalıştığına ve çalışacağına emin olayım ücreti aldıktan sonra onları da teslim edersin..