+ google artık sitenin spam olup olmadığını adreslerin sonunu değiştirerek deniyor eğer 404 hatası vermiyorsa hep adres değiştiğinde aynı sayfa çıkıyorsa spam site diyip sitenin kendi gözündeki puanını düşük veriyor. bunun çözümünü yaptım ve olmayan bir sayfaya girilince seo'dan ötürü 404 hatası veriyor.
r10'daki konu linkimi örnek alıcak olursak :
629100-tam-otomatik-oyun-scripti-oyun-sitesi-kurmak-istemeyen-bile-bayilacak.html
üstteki adresi
629100-tam-otomatik-oyun-scripti-oyun-sitesi-kurmak-istemeyen-bile-bayilacak-aman-bayilmayin.html
gibisinden deniyor ve eğer boş sonuç veriyor yada aynı sayfayı çıkarıyorsa bunu 404'e yönlenmesini istiyor. eğer yapılmazsa dediğim gibi spam(çöp) site olarak görüyor. bu ayarları yaptım.
ilgi
google konusu
+ oyun oynama sayfasında bazı oyunlar oyun sayfasında düzgün görünmüyordu bu sorun halledildi.
+ admin panelinde üyeler gösterilmiyordu. artık gösteriliyor.
+ admin panelinde reklam kodlarını eklerken bazı java scriptli kodlar çalışmıyordu.. artık bu sorunu da ortadan kaldırdım.
Aşağıdaki sitemdeki satış adresinde yazdığı gibi şuanda sistemi kullanan 38 site bulunmaktadır.
http://www.webscripti.com/incele.php?incele=9
Alan arkadaşlar güncellemeyi istiyorsanız lütfen p.m. olarak ftp bilgilerinizi atınız(her zamanki gibi güncellemelerim alan kişilere ücretsizdir)