Konuyu şimdi okudum emin beyin hesabının çalındığı doğru biraz önce emin beyle konustum zaten geçmişi ortada hesabı çalan kişide ismi bile farklı sölemiş bence r10 emin bey gibi dürüst ticaret yapan insanlara ihtiyacı var.Kaldıki emin beyle sürekli çalışıyoruz düzeyli ve kaliteli bi insan ben suana kadar ters bi durumunu görmedim.Tabiki ortada mağdur olan biri var benim tavsiyem r10 adminleri ile beraber ortak bi çalışma yapılıp savcılığa suç duyurusunda bulunulması eminin hesabından girişinin en son hangi ip den yapıldıgı tespit edilebilir.gecmişte yaptıgı giriş ipleri ile karşılaştırılabilir.Hesabının nasıl çalındıgına gelirsek genelde bu tür hesap çalma işlemleri şifremi unuttum yoluyla maile gelen linkler üzerinden yapılıyor.tabiki bu trojanda olabilir.Ama her ihtimali düşünmekte yarar oldugu kanatindeyim.İyi yazılımcıyım olayın açığa kavusturulmasını isterim sistemin adminler ve yazılımcılar tarafından sağlam bi açık taramasından geçirilmesi bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli olabilir diye düşünüyorum.Yardım a ihtiyac duyulursa elimden geleni yapmayada hazırım açık taraması için kimse yanlış anlamasın açık var demiyorum asla ama ne demiş atalarımız eşşeği sağlam kazığa bağlamakda yarar var her iki taraf içinde tabiki üyelerde pclerinin guvenliği konusunda bilgili olmalılar bu konuda bilgi verilmesi amacıyla bi başlık açılırsa seve seve paylaşım yaparım benim gibi bir çok kişide paylaşım yapacağına eminim..
Saygılarımla,İyi Çalışmalar