DealExtereme a mail at ve sizden bilgi istiyorlar bana ürünü yollamıyor falan de onlarda bilgilendirme maili atsın hongkongpost a
Dealextreme' e mesaj attım cevap verme nezakatini göstermediler maalesef 2 hesaptan 100 adet toplu şipariş geçtim bahsettimde olaylardan ama henüz bir cevap yok.
HongKong posta servisinin sitesinden sorgulama yaptıktan sonra, sayfada "To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form" şeklinde bir yazı çıkıyor. Sizden o sayfadan yönleneceğiniz formu doldurmanızı istemişler.
Teşekkürler fakat, böyle bir seçenek karşıma çıkmıyor.
Takipli postaysa Hongkong postun sorgu sayfasından sorgu yapın, orda delivered yazıyorsa aynı numarayla PTT'den sorgu yapın. Ki büyük ihtimal pttdedir şuan. PTT'den dağıtımı Hongkong'dan buraya gelmesinden uzun sürüyor.
Hocam Hongkong posttan giriyorum numarayı alttaki fotoğraftaki ekran çıkıyor, dediğiniz gibi Ptt'den arama yapıyorum sistemleri çökmüş ama zanledersem ürün Ptt'de olması mümkün değil.
Ya Nasıl bi iştir ürünü aldıktan sonra düşündüm ki Ürün Gümrükte takılacak herşeyi düzene koydum Gümrük ile ilgili bu seferde adamlar göndermiyor gönderecekleri şey ise 2 ayrı kişi adına 50 adet mal. Ama kusura bakmayın bu Çinliler de Malın taaa kendisiymiş ya şu ürünler gelsin bırakıyorum Çini falan.