bir forum sitesinden
kopyaladıgınız yazı ile insanları yanıltmayın. yasagın laktıgına dair resmi bir belge bulamadım varsa siz iletin biz de görelim.
Size oturup saatlerce anlatmak isterdim fakat buna ne zamanım var nede bunun için kendimi yorarım.
Siz herhangi bir cinsi alıp karanlık odalarda, döverek eğitirseniz o köpeğin vahşi olması olağandır ki bunu bir insana yapın oda bundan farklı olmayacaktır. Resimlerde de gördüğün gibi anne ve baba eğitimli köpeklerdir. Kesinlikle ev hayvanlarıdır ve cocuklarla beraber büyümüşlerdir.
Arkadaşlar, rednose ile bluenose pitbulların çiftleşerek meydana getirdikleri yavrular Pitbull'luk bakımından
Safkan olarak nitelendirilir. Sadece cinsi kırma olur ama O'da değişir ancak babanın geni ağır bastığından dolayı yavrular Rednose olarak adlandırılabilir.
Pitbulldan anladığınız belli oluyor

Rednose yavrulardır. Aslında diğer çıkan 3 yavrumuzu malesef kaybettik. Onların arasında Blue olanda vardı.
Bir kopegi safkan olarak nitelendirmek icin soy agacini gosteren dokumantlara,anne ve babanin DNA testi ile ayak bilek,dirsek ve kalcalarinin rontgenlerinin cekilmesi ve puanlamasinin yapilmasi gerekir.
American Pit Bull Terrier' ile American Staffordshire Terrier 'in ciftlesmesi sonucu dogan yavrulari safkan pitbull diye satan bir cok kisi var.Pitbull'lar Sorrell ve Colby olmak uzere iki ana grup uzerinden uretilmislerdir.
Yavrularin min.60 gunluk olmadan satilmasi kesinlikle dogru degil,size hayirli satislar yavrularada hak ettigi ilgi sevgi, onem, degeri gosterecek ve egitimi verecek yeni sahipler dilerim.
Bunlar safkan pitbull değilki :s Bu arada satışlar hala yasak..
kardeş hayvanlar harika görünüyor ama safkan olup olmadıgınca tahmin edemedim kırmaya benziyor gibi dna testi lazım konuya yazan arkadaşın söyledigi gibi alacak arkadaşa hayırlı olsun ama pitpulların satışına karşıyım ben bende 8 yavru 1 dişi anne var bahçelik alanda çok rahatlar eğitim vesayre gelip biri istediginde satmıyorum diyoruz kıyılmazki bunlara :=) bu arada 1000 $ turkiyede normal bir fiyat ... bizim antalyada 2 milyar veren var genede vermiyorum hayırlı satışlar.
Yavrularımız üstüne basa basa söylüyorum
SAFKAN'dır. Almak isteyen olursa her türlü döküman temin edilecektir
mert bahçelievlerde misin hâlâ?
Evet. Bahçelievlerdeyim.
ve ilginiz için teşekkür ederim.