Efe4ka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başımdan geçen bir olayı şöylüyeyim. bir arkadaşım bir dizisitesinin kodlarını dosyalarını artık ne varsa elinde vardı. dedi şu fonksiyon lisans artık ne ise sayfası ioncube ile kodlanmış bu nedenle illegal olarak kullanamıyorum. bana yardım eder misin . ne kadarda emeğe yazık olsada arkadaşımın ısrarı üzerine kıramadım kendisini . hata yaptığımı bilmeme rağmen. kıramadım yani insanlık hali. o dosyayı 10-15 hatırlamıyorum o kadar dolar karşılığında email üzerinden site sahibine yolladım 1 saat sonra 0 hatalı çözülmüş şekilde geri geldi.

anlatmak istediğim buydu. okunabilir halde çözülebiliyor. ve eğer bu adam bunu 1 saatte bana yolluyorsa maksimüm 15 dk kada çözebiliyor ki . ben bilgisayardan anladığım kadarıyla bu adam bunu 10 sn de çözüyor sonra bana yollaması vs 1 saat alıyor.
ioncubeye gerek yok kendin okunamaz hale getirebilirsin.Bütün fonksiyon, değişken,sınıf isimleri vs. saçma sapan harflerle değiştirirsin.Yorum satırlarını temizler tüm kodu tek sıra yaparsın.Bi kaç küçük karıştırmadan sonra, anlaması gerçekten zor bir hale gelebilir.