Kusura bakmayında özgün diyip duruyosunuz özgün hangi 1000 tane konuyu yazacak bu arkadaş gelin şuna edit diyin? millette bir özgünlük gidiyor özgün cocuk olacam sonunda

özgünü çoğuda kendim yazarım kafama göre yazarım diye biliyor bazılarıda edit yapar kopy yaparım buda özgün hangisi özgün? tamam kendisi yazanlarda var yazılarını 1000 tane yazıyı yazacak kadar zeki insan ben heleki özgün tamamen kendine ait olmak şartıyla görmedim bugünki profosorler anca yazar haksızmıyım?
Klasik şeyler bunlar özgün olacak 5 konudan fazla girmeyeceksin, yeni diye backlink kasmayacaksın onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın, geçin bunları hemşerim
Yaklaşık 10 gün önce kafama esti bloggerden bir blog açtım, açtığım anda 3000 whois, info türü link kastım, aynı anda sayısını bilmiyorum 50 ile 100 arası sizin spam dediğiniz konulardan kastım (autoblog)
Sonuç iki saat içinde google indexledi 5. saatte 70 civarı hit yaptı alexsa 1 gün içinde göstermeye başladı, 3 aylık com domainimi hala indexlememiş olan yahoo bu bloğu indexledi. Şimdi konu kastığım sürece 100 civarı hiti oluyor ve ben bu bloğa özgün dedğiniz şeyden tek nokta bile koymadım