Hostgator ile acayip bir olay geçmişti aramda. Zamanında 374$ 'a dedicated aldım. ALMAZ olaydım. O zamanlar bir ko sunucum vardı. İyi oyuncu gelince sunucuyu yükseltmeye ihtiyaç duydum. Dedim bu adamların hostingleri 10 numara dedicatedlarıda öyledir. Neyse aldım sunucuyu, bağlantı hızı resmen ölüydü. Sadece Türkiye'ye değil ne indirmeye kalktıysam 2 saat beklemek farzdı. Bende 1-2 gün kullandım, doğrusu kullanmaya çalıştım sonra geri ödeme istedim, çünkü istediğim hizmeti alamıyordum. Dedim 1-2 günün lafını yapmazlar heralde. Ve o an beni şok edici cümle "dedicated sunucularda geri ödeme yapmıyoruz" tabi bundan önce ben hosting bölümlerine filan baktım 30 gün içinde geri ödeme yazdığı için heralde dedicated da öyledir dedim. Neyse 3-4 defa mailleşme sonucunda bana iptal formunun linkini gönderdiler, hemen doldurdum. Sunucu iptal edildi, para YOK! Sanki yazdıklarımı umursamıyormuşlar gibi devamlı oto mesaj gönderiyorlar. 4 Ay geçti, tabi oyun sunucu olmadığı için kapandı. Paypal'ın refund özelliğini bilmiyordum. Şikayette bulunup parayı geri aldım ve o da ne?! Hostgator beni tehdit ediyor; biz sizin iyiliğinizi düşünüyoruz, eğer parayı geri yollamazsanız yasal işlem başlatacağız. Bende resmen *********** olduklarını söyledim bir daha gelen maillerinede okumadım bile.
Arasıra hosting ihtiyacımı hostgatordan karşılıyorum ama kesinlik dedicated konusunda en son tercih edeceğim bir yer. VPS konusunda belki daha farklıdır ama dikkatli olun bu yaşadığımda aklınızda bulunsun diye yazdım.
Benim anlamadığm bu hostgatoru niye bu kadar yüceltiyor bu r10 ahalisi, bakıyorum herkes ya yerli host kullanıyor yada yabancı olarak hostgator.
Eğer adultla felan işiniz yoksa ne hostlar var arayın değişiklik yapın bir yerlere takılıp kalmayın işte size bir örnek hosting "Unlimited Pro
$7.95/month yanındada 15 tane ip bedava, ayrıca 3 domain reg bedava"
http://www.ixwebhosting.com/index.php/v2/pages.dspmain daha bunun gibi neleri var
Hostgatordan vps alacaklara da şunu söyleyebilirim daha önce normal host için bu 0,01 lik paketi almıştım, kullanmadım bile 1 ayın bitmesine 3-4 gün kala öbür ay için fatura göndermişler, forum doldurarak hesabı kapattım, kapatma formunu doldurunca telefonla felan beni aramışlar, telefon sahteydi tabi ulaşamayınca mail atmışlar, neden hesabı kapatıyorsun felan diye bende 9$ dolar ve tek domain konuluyor pahalı deyip cevapladım, sonuçta sorunsuz kapandı hesap yani