Merhabalar,

Bir mp3 sitesine güncel albümleri ekleyecek ve sürekli çalışacak arkadaş arıyorum. Arkadaşa vereceğim depo şifreleri ve adresi ile son eklenen albümleri istediğim şekilde ekleyecek. Eğer kendi hotfile hesabına upload yaparsa + kazançta sağlayabilir. Günlük 1 - 5 arası albüm çıkmaktadır. Yani kısacası ayda maximum 200 post atacaksınız. Sistem özel yazım forumdur.

Atılacak postlarda 4 bölümden oluşmakta;
1. Bölüm: Başlık
2. Bölüm: Albüm Kapağı
3. Bölüm: Albüm İçeriği
4. Bölüm: Link

İstediğim olay ise, 1. bölüme yani başlığa ek keywordslar gelmesi. (Albüm İndir - MP3 İndir - 2010 Albüm gibi kendisi türetecek.)

Bir diğer istediğim olay, 2. bölüm ile 3. bölüm arasına yani albüm kapağı ile albüm içeriği arasına 2 - 3 satır 15 kelimelik özgün yazı girme. (Ör: r10 net adlı güzel sanatçımızın son çıkardığı webmaster albümünü mutlaka dinlemenizi öneririz gibi... [Kendisi türeticek])

Son isteğim ise, link, tek olarak ayrılmış gizli alana yapıştırılacak. (hotfile vs. size bağlı)

Ben yaparım diyen güvenilir, beni yarı yolda bırakmayacak, günde çıkan bütün albümleri ekleyecek, direk C/P yapmayacak arkadaşlar PM ulaşabilir.

Ödeme tradere göre yapılır. Post olayından dolayı - trade alan arkadaşlar hiç atmasın. 5ten düşük arkadaşlar için 25 gün sonunda, 6 - 20 arası arkadaşlar için 15 günde bir, 21 > arkadaşlar için hemen yapabilirim.

Yapabileceğiniz teklifleri lütfen PM olarak gönderin.