ya googlenın algorıtması su an o kdr cökmus vazıyette kı. neyı neden yukarı cıkarıyo. neyı neden asagı ındırıyo kendılerı bıle bılmıyo. onun ıcın uydurmuslar bı yalan duzeltıyoruz. guncellıyoruz. sızın ıcın hızmet verıyoruz vs vs zırvalık. googlenın bugune kdr kalıte belırleyıcı olarak uygulayın dedıklerı seylerı yaptıgımız sıtelerın yuzde 90ı bitmiş durumda. diğerleride es kaza yoluna devam edıyo. ne zamana kdr devam eder oda mechul. google tekel olmasının avantajını kullanıyo. google ıcın ne farkeder.musterı gırıyo ıste. hangı sıteye gırerse gırsın. arama yapan user. google bana kötu sıte cıkardı demez kı. buldugu sıteye kötu der dıgerıne gecer.
acık ve net söyluyorum. john amca ıstedıgı kdr cözduk sorunu desın. asıl sorun sımdı baslıyo. yukardakı sıteler neden yukarda. asagıdakıler neden asagıda bunu google bıle bılmıyo. özellıkle wp sısteme muthıs bı kazık attılar. bunuda duzeltmedıler veya duzeltemedıler. ama umurlarındada degıl
Atabey cok dogru konusmus wp siteleri ,nekadar düzeldi deselerde malesefki düzelmedi bir arama yapiyorum 2 saat sonra yeniden yapiyorum okadar farkli siteler cikiyorki tabi benim site haric diyecem google nin daha bisey cözdügü yok ne yaptigini kendileri bilmiyor resmen dalga geciyor bizlerle
yaw nebicim bi googledir yaw kendisini nekadar cok büyük görüyor acaba dünyadayi gebe birakti