sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende makale piyasası adına konuşayım. R10 üzerinde 1 senedir makale yazıyorum. Burada işi alıp almamak değil mesele. Asıl mesele fiyatların bu şekilde aşağıya doğru inmesi.

90 adet makale 1 TL'den 90 TL.
Her resimde + olarak resim + etiket + Seo için birkaç çalışma yapılacak buda +10 TL

Dediğim gibi işi almak yada kimsenin çalışmasına laf atmak niyetinde değilim. Ama açıkcası bir şekilde verilen fiyattan başlayarak aşağıya doğru inen tekliflerden sıkıldım. İşi almak için herkes 5 TL kırsa 10 kişiden sonra piyasa kırılıyor.

Herkes istediği fiyattan teklif verebilir. Herkes istediği kalitede yazabilir. Herkes istediği kişiye iş verebilir.

Konuyu açan arkadaştan konu dışı yazı için özür dilerim.
Kolay gelsin...
makale piyasası adına konuşuyorsan benim adıma da konuşuyorsun ve piyasanın düşürülmesi konusunda en az bende senin kadar şikayetçiyim. bunlar senin düşüncelerin saygı duyarım. yalnız seninle fiyatı verirken farkımız şu olmuş. şahsen yazıyı yazdıktan sonra 1-2 resim ve bir kaç anahtar kelime için ben fiyat eklemesi yapmıyorum. zaten yazıyı yazarken anahtar kelimeler insanın aklında doğal olarak birikiyor. onları 1-2 satır aşağıya bir daha yazmak zor bir şey değil.
dediğim gibi herkesin emek ölçütü başkadır. belirli bir işte makaleci fiyat olarak çok aşağılara düşüyorsa o işin kötü yapılacağı ortadadır. bunu da iş veren düşünmelidir.
senin ve benim verdiğim fiyatlar arasında bir uçurum yok. sadece küçük farklar var. ama örnek bu işe gelip birisi 50 tl ye yaparım derse ona bende cephe alırım.
saygılar.