Tahir abi gerçekten işlerine çok önem veren birisi.
Yaklaşık olarak 1,5+ aydır birlikte çalışıyoruz. Yaklaşık olarak 200 makale ve diğer işlerde yardımcı olmuşumdur. Emeğimi fazlası ile veriyor gerçekten. Para lazım dedim hiç kırmadı kendi zor durumunda bana para yetiştirdi. Çalışacak kişi parasının sağlamda olduğunu kesinlikle bilsin..
Umarım ekibimize sağlam bir arkadaş katılır.
Düşüncen için teşekkür ederim.. Ödeme anlamında kimsenin parası bizde kalmaz bilirsin ismail =)
Bu çalışmada bizimle tam zamanlı olarak çalışacak kişi için de ödemede sıkıntı çıkmayacaktır..
fiyat gayet makul bence. freelancer iş için kolay bulunamayacak bir fırsat...
Reel gerçekleri göz önüne alırsak evinde oturduğun yerden kazanacağın para anlamında iyi bir rakam... Daha önce farklı firmalara ait başlıkları da biliyorum, 600 TL idi birçoğu ve iş yerine yakın yerde oturmanız gerekiyordu...
hocam telefon numarası bırakıyorum pm ile. bir görüşelim. Eger ki anlasırsak uzun sureli bir calısma ortamı saglayabiliriz.
Pm inizi gördüm..Fakat şu an 1-2 kişiyle görüşme kesinleştiriliyor, duruma göre konuyu aktif edecek olursak yeniden iletişim kuralım...
Konu Şu an aktif değildir... 1-2 kişi ile anlaşma yapılacaktır... Görüşmelerde anlaşmadan vazgeçilirse editörden beklenen verim alınmazsa konu güncellenecektir...
Verime göre 1 kişilik iş imkanı daha sağlarız belki ilerde..
Herkese teşekkürler